Home Binnenreclame Keuken wrappen

Een nieuwe look met...

Keuken wrappen

Met de interieurfolies van deze tijd is het mogelijk een keuken een complete transformatie te geven in een stijl waar jij naar op zoek bent. Hout, metallic, steen of een stoere effen kleur de mogelijkheden zijn enorm. Voor zowel particulieren als bedrijven is het opfrissen van een bestaande keuken een economisch duurzame oplossing. Niet alleen duurzaam, maar ook nog eens snel gerealiseerd en vrij van de rommel die een verbouwing vaak geeft. 

Tegen een minimale investering geef je jouw keuken een nieuwe impuls voor weer jaren woon- en werkplezier.

Keukenkastjes, het aanrechtblad, de keukendeurtjes en de plint het kan allemaal gewrapt worden. Zelfs tafels, stoelen en trappen kun je vernieuwen met interieurfolie. Met honderden foliemotieven is er volop keuze voor iedere keukenwrap vraag. Dat klinkt fantastisch, en dat is het ook, maar kan ook wat veel keuze zijn. Wij beschouwen het wrappen van een keuken als een designproces. Daar zijn we goed in en begeleiden je jouw nieuwe keuken samen te stellen.

Ben je op zoek naar een gewrapte keuken (meubel, deur of trap?) Neem contact met ons op dan helpen we je graag.

 

Voordelen

Enkele voordelen van het keuken wrappen zijn:

  • Compleet andere keuken in een mum van tijd en tegen een fractie van de kosten voor een nieuwe keuken.
  • Uitgebreide keuze in stijlen en motieven, meer dan je in een keukenwinkel tegenkomt!
  • Geheel te stijlen volgens de huisstijl van je bedrijf, ook logo’s zijn mogelijk toe te passen in bijvoorbeeld de achterwand.