Home Over ons

Creativiteit en kwaliteit uit Zeist

Over Dix Reclame

Met een klein team aan specialisten werken we sinds 2005 aan de mooiste opdrachten. Waar we in het begin startte met veel ontwerp- en drukwerkopdrachten verschoof het werk langzaamaan meer naar digitaal en signage. Nu jaren later zijn we uitgegroeid tot fullservice ontwerp- en productiestudio voor reclame, branding én signing. Dat doen we met veel passie voor ondernemers, marketing- en communicatiemedewerkers van grotere bedrijven en zelfs particulieren in een ruime straal rondom Zeist, Amersfoort en Utrecht.

Ik hou van ontwerp dat goed bruikbaar is en dat met oog voor detail is uitgevoerd. Creativiteit hand in hand met kwaliteit in ambacht voor het beste resultaat.
- Jaimy Dix, eigenaar

Hoe het begint

  1. Adviesgesprek
    Graag leren we elkaar eerst kennen. Wie ben je en wat kunnen we voor jou betekenen? Tijdens een adviesgesprek bespreken we dit en proberen we al richting te geven aan de oplossing die nodig is.

  2. Vrijblijvende offerte
    Als we weten wat er van ons verwacht wordt dan werken we een offerte uit. Duidelijk en transparant zonder verborgen kosten. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

  3. Het project
    Na akkoord op onze offerte begint het werk, het proces van ontwerp en productie. We werken per project met een duidelijk plan op basis van de werkzaamheden genoemd in de offerte. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan.