Home Belettering Gevelreclame

Laat zien waar je zit met…

Gevelreclame

Gevelreclame laat zien waar je als bedrijf gevestigd bent. Klein of groot. Ieder bedrijf heeft baat bij een goede zichtbaarheid. Voor vindbaarheid (net als met Google, maar dan real-life) en voor naamsbekendheid. Reclame op de buitengevel is daarbij onmisbaar. Denk maar aan hoe een bezoeker bij je bedrijfspand aankomt en afgaat op een huisnummer. Hoe sterk is het dan om al bij het inrijden van de straat of wijk te zien waar je moet zijn?

Wie heeft er niet eens in de stad afgesproken met vrienden om elkaar te treffen bij die ene plek met een herkenbare naam en visual of iemand de weg gewezen en gezegd bij dat ene tankstation rechts afslaan? Kortom, maak van je merk een herkenningspunt.

Gevelreclame is er in verschillende vormen en maten. Gevelletters, lichtbakken, doosletters, freesletters, raamstickers en ook spandoeken. Allemaal opties om jouw bedrijf te laten zien. Ook in het donker. Gevelreclame is uit te voeren met verlichting zodat ook op winterse dagen of ’s nachts jouw klanten de weg weten te vinden. Uiteraard hebben we daarvoor slimme duurzame oplossingen voor om het energieverbruik te beperken.

Ben je op zoek naar gevelreclame om jouw bedrijfspand in de spotlight te zetten? Neem contact met ons op dan helpen we je graag.

 

Toepassingen

Voorbeelden van het toepassen van gevelreclame zijn:

  • Bedrukte gevelvlaggen voor een dynamische en uitwisselbare oplossing.
  • Verlichte doosletters volledig in huisstijl voor een exclusieve look boven de entree.
  • Promotionele buitenreclame op een spandoek in een steigerbuisframe aan de gevel.
  • Eenvoudige Trespa® panelen voorzien van stickers geplaatst op een luifel van een pand.
  • Raamstickers voor op winkelruiten of kantoorpanden.