Home Belettering Raamstickers

Jouw boodschap in de etalage met...

Raamstickers

Glas is een fantastische ondergrond om een mee te werken. Het is vlak, hard en makkelijk te reinigen. Wat je ook bedenkt het is met een sticker altijd wel te maken. Of het nu gaat om een promotionele (vaak tijdelijke) boodschap, om openingstijden, een bedrijfslogo te plaatsen of gewoon om de inkijk te verminderen. Er is voor iedere vraag wel een passende oplossing.

Met de juiste raamsticker combineer je een booschap met de doorkijk door het glas. Zo ontstaat een aantrekkelijk en spannend beeld.

Raamstickers zijn te bedrukken en dat maakt ze erg veelzijdig in de toepassing. Maar wil je meer allure meegeven dan zijn de raamfolies ook te krijgen in luxe folies met een etsglas uitstraling of zelfs met een zacht textielgevoel, met echte stof! Uiteraard zijn raamstickers in alle denkbare vormen te snijden. Zo hebben we geen creatieve beperking voor wat we met de folie willen doen.

Ben je op zoek naar belettering voor jouw etalageruit of voor het blinderen van kantoorruimtes met een glasfolie? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

 

Toepassingen

Enkele voorbeelden van het gebruik van raamstickers zijn:

  • Doorkijk van vergader- of behandelruimtes wegnemen met contour gesneden etsglasfolie
  • Openingstijden op de etalage van een winkelruit met gekleurde snijfolie
  • Logo en styling op de ruiten van een restaurant met metallic snijfolie
  • Promotionele boodschap met een bedrukte raamsticker op een winkelruit
  • Schuifpuiglas voorzien van uitgesneden vormen zodat er geen vogels tegenaan vliegen.